Svenskt Kosttillskott

Svenskt kosttillskottSvenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. I sortimentet finns allt från kosttillskott som hjälper dig att prestera maximalt vid träning, till träningstillbehör, hälsokost, skönhetsprodukter och träningskläder.

Svenskt Kosttillskott vill även inspirera och peppa sina kunder och publicerar därför regelbundet artiklar om träning, kost och kosttillskott.

2018 utnämndes Svenskt Kosttillskott till årets gasellföretag av Dagens Industri, vilket innebär att företaget anses stå som en god förebild och inspirerar andra att våga genomföra sina affärsidéer.

 Klicka för aktuella erbjudande från Svenskt Kosttillskott

Företagets bakgrund

Redan 2005 lanserades Svenskt Kosttillskott som e-handelsbutik, då grundaren och VD:n Morgan Norrestam upptäckt fördelarna med kosttillskott i samband med träning. Han ville med företaget även ge andra människor chansen att enklare nå sina träningsmål och bli hälsosammare.

Med Svenskt Kosttillskott startade han egen produktion och försäljning av kosttillskott. Företaget har sedan dess växt successivt för varje år, och är idag en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott, med över 500 000 beställningar per år.

Svenskt kosttillskott är även verksamt som sponsor för professionella idrottare och skapade år 2014 Team Svenskt Kosttillskott tillsammans med välkända atleter, som fungerar som ambassadörer för företaget.

Höga kvalitetskrav

Svenskt Kosttillskott har inte bara krav på att personalen ska vara kunniga inom kosttillskott och brinna för träning och hälsa. De är också mycket noggranna med att produkterna som säljs på hemsidan ska vara av mycket hög kvalitet. All tillverkning kontrolleras noga och kosttillskotten produceras bara i fabriker som uppfyller stränga kvalitetskrav.

Anläggningarna där Svenskt Kosttillskott producerar sitt tillskott följer HACCP-standard för att hålla absolut högsta klass. HACCP står för ”Hazard and Critical Control Points” och innebär att tillverkningen kontrolleras systematiskt kontrolleras och livsmedelsproduktionen bedöms noggrant för att produkten skall vara säker för konsumenter.

Företaget följer Livsmedelsverkets rekommendationer och är noga med att se till att inga produkter som säljs via Svenskt Kosttillskott innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen.

Egenproducerade kosttillskott och välkända märken

Svenskt Kosttillskott lanserade redan under sitt första år ett kosttillskott under sitt egna varumärke, vilket idag är känt som Core Creatine. Sedan dess har egenproduktionen växt, med varumärket Healthwell som producerar kosttillskott, som kanske det mest välkända. Egenproduktionen av kosttillskott fortsätter än idag att öka, och produkterna förbättras ständigt både vad gäller kvalitet och förpackningsdesign.

I Svenskt Kosttillskott egenproduktion ingår varumärkena:

 • CORE – I serien CORE ingår en rad produkter för träning och viktminskning. Målet med produktserien är att erbjuda de bästa tillskotten för konsumenter som är ute efter att öka prestationsförmågan och optimera förutsättningarna för att nå sin mål.
 • RAW – Produkterna i serien RAW är framtagna för personer som vill bygga muskler. Fokus på produkterna är att de ska ge extra energi och motivation för att kunna prestera det lilla extra på gymmet.
 • HEALTHWELL – Healthwell innehåller hälsokostprodukter, särskilt framtagna för att gynna de flesta. Produkterna ska vara naturliga och i så stor utsträckning som möjligt ekologiska. Ingredienserna i produkterna är vegetabiliska och naturliga.

Utöver Svensk Kosttillskotts egna serier med högkvalitativa produkter säljs även andra välkända märken på sidan, exempelvis NOCCO, Optimum Nutrition och Better You.

Inspirerande artiklar

På Svenskt Kosttillskott finns en gedigen samling inspirerande artiklar. Texterna informerar och peppar till en hälsosammare livsstil, och presenteras i underkategorierna:

 • Kost & kosttillskott – Guider om hur du lyckas med träningen, samt vilken kost och vilka kosttillskott som kan hjälpa dig på vägen mot ditt mål. För den som mer ingående vill lära sig om olika näringsämnen och hur de påverkar kroppen finns här mycket matnyttig information.
 • Träning & målsättning – Träningstips och inspirerande artiklar om hur du håller motivationen på topp. Artiklarna behandlar olika träningsformer för olika ändamål, exempelvis ”Så bygger du muskler”, ”Lär dig utföra chins/pull ups” och ”Intervallträning och fettförbränning”.
 • Recept – Recept på allt från middagsmat, till frukost, bakverk och smoothies, som alla har gemensamt att de är näringsrika och nyttiga, för att du ska kunna prestera på topp både fysiskt och mentalt. Vad sägs exempelvis om lax med örtkräm och minipizzor med kyckling? Eller proteinrika brownies med kokos och proteinfrappe?
 • Matlådor – Goda, näringsrika och hälsosamma tips på rätter som med fördel kan lagas i större portioner och sedan portioneras i matlådor. Perfekt att ta med till jobbet eller träningen. Recepten finns uppdelade i fisk-, kyckling- eller kötträtter.

Dessutom finns kategorin Ambassadörer där du får bekanta dig med Svenskt Kosttillskotts ambassadörer. Professionella idrottare som delar med sig av sina bästa träningstips och vilka kosttillskott som de rekommenderar. Här kan du till exempel få reda på det svenska rugbylandslagets kost- och träningschema, eller läsa om hur Sveriges främsta crossfit-atleter tränar för att kunna prestera på topp.

Kampanjer, studentrabatt och bonusmedlemskap

I webbutiken hos Svenskt Kosttillskott visas alltid också aktuella kampanjer, där produkter ur sortimentet erbjuds till rabatterade priser. Som medlem i kundklubben får du exklusiva erbjudanden och information om kampanjer. Genom att bli medlem får du regelbundna nyhetsbrev, särskilda medlemspriser och poäng på köp.

Bonusmedlemskapet fungerar så här:

 1. För varje vara som du som bonusmedlem handlar får du poäng.
 2. Det finns fyra ersättningsnivåer, nämligen brons, silver, guld och platina, och du klättrar uppåt för varje krona du spenderar i webbutiken.
 3. Poängen räknas ihop på årsbasis och dina intjänade poäng kan sedan bytas in mot presentkort eller erbjudanden i poängbutiken.
 4. Som medlem i kundklubben får du även nyhetsbrev två gånger per vecka, med särskilda erbjudanden.

För studenter med Mecenatkortet finns det även rabatter att hämta hos Svenskt Kosttillskott. Tio procent rabatt gäller på alla köp som studenter gör på sidan.

Fri frakt över 100 kronor och fri retur

Hos Svenskt Kosttillskott betalar du lätt och smidigt med bank- och kreditkort eller direktbetalning. Du kan också betala genom postförskott, eller faktura genom Klarna. Beställningar som görs innan klockan 16 skickas samma dag, och för beställningar över 100 kronor ingår fraktkostnaden. Normal leveranstid är mellan 0 till 3 vardagar. Öppet köp gäller i 14 dagar och du returnerar varorna utan att behöva betala fraktkostnaden.

Svenskt Kosttillskott erbjuder även möjligheten att skicka tillbaka vissa ätbara varor som är märkta med ”Smakgaranti”. Det betyder att om du inte gillar smaken på produkten så kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka eller byta till en annan smak.

Klicka för aktuella erbjudande från Svenskt Kosttillskott

Frågor och svar om Svenskt Kosttillskott

Vad säljer Svenskt Kosttillskott?

Svenskt kosttillskott säljer kosttillskott, hälsokost, träningstillbehör, skönhetsprodukter och kroppsvård. Alla kosttillskott som säljs på hemsidan är testade och följer Livsmedelsverkets rekommendationer.

Vad har Svenskt kosttillskott för aktuella erbjudanden?

Via länken i texten kan du se kampanjerbjudanden från Svenskt kosttillskott just nu! Hitta kampanjpriser på bland annat kosttillskott, träningstillbehör och livsmedel.

Vilka varumärken finns hos Svenskt Kosttillskott?

På Svenskt Kosttillskotts hemsida hittar du produkter från varumärken som Healthwell, Slender Chef, Celsius, Better Bodies, Better You, Holistic och Flowlife.

Hur får man rabatt på Svenskt Kosttillskott?

Via länken i texten hittar du aktuella erbjudanden och rabatter hos Svenskt Kosttillskott. Som bonusmedlem får du ännu fler exklusiva erbjudanden och kampanjpriser.

Är det säkert att beställa från Svenskt Kosttillskott?

Ja, Svenskt Kosttillskott har höga krav på produkterna de säljer. Allt som säljs på hemsidan följer Livsmedelsverkets rekommendationer och innehåller inga ämnen som inte är godkända för konsumtion i Sverige och EU.