Svensk Hälsokost

Svensk HälsokostSvensk Hälsokost är en av Nordens största återförsäljare av allt inom hälsokost. Deras vision är att erbjuda sina kunder allt som behövs för en hälsosam och aktiv livsstil.

Förutom hälsokost säljer också företaget produkter för hem och hushåll, skönhetsprodukter och produkter för sport och träning.

Medarbetarna på Svensk Hälsokost har stora kunskaper och brinner för träning och hälsa, och de vill ge sina kunder goda förutsättningar att hitta inspiration och produkter för att kunna nå sina hälsomål.

 

Klicka för aktuella erbjudande från Svensk Hälsokost

 

fördelar med svensk hälsokost

Säkra produkter av högsta kvalitet

Svensk Hälsokost är ett dotterbolag till kostillskottsåterförsäljaren Svenskt Kosttillskott, och har i likhet med dem höga kvalitetskrav på sina produkter.

Inga av de kosttillskott som säljs på sidan innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen, och anläggningarna där produkterna produceras följerHACCP-standard för att hålla absolut högsta klass.

HACCP står för ”Hazard and Critical Control Points” och innebär att tillverkningen kontrolleras systematiskt kontrolleras och livsmedelsproduktionen bedöms noggrant för att produkten skall vara säker för konsumenter.

Eget produktsortiment och välkända varumärken

Det är förstås inte för intet som Svensk Hälsokost är Nordens största återförsäljare av hälsokost. I produktsortimentet finns över 300 varumärken, bland annat Better You, Burt’s Bees, Alpha Plus och Holistic.

Svensk Hälsokost säljer även produkter under sitt eget varumärke, Healthwell, som blivit mycket populärt.

Healthwell innehåller prisvärda hälsokostprodukter, särskilt framtagna för att gynna alla som vill vara mer hälsomedvetna. Produkterna ska vara naturliga och i så stor utsträckning som möjligt ekologiska. Ingredienserna i produkterna är vegetabiliska och naturliga, och inkluderar vitaminer, mineraler, örter och näringsrika pulver.

I produktserien Healthwell Pure återfinns naturliga och rena oljor, för hudvård, massage och aromaterapi.

Produktkategorierna på Svensk Hälsokost inkluderar:

 • Hälsa – Hälsa är förstås ett stort begrepp, som rymmer flera olika saker. För Svensk Hälsokost betyder hälsa att ta hand om sig själv både fysiskt och mentalt. Så under produktkategorin ”hälsa” ryms allt från hälsokost (vitaminer, mineraler, probiotika) till hushållsprodukter som gör vardagen hälsosammare och mer njutbar.
 • Viktminskning – Detoxkurer och fettförbränningspiller går att hitta under kategorin ”viktminskning”. Produkterna hjälper exempelvis till med att minska sötsuget eller öka förbränningen.
 • Livsmedel – Livsmedel med inriktning på hälsa finns också på Svenskt Kosttillskott. Detox-te, hälsosammare snacks, glutenfria livsmedel och oljor är exempel på livsmedel som du hittar här.
 • Hud- och hårvård – Allt från kosttillskott som hjälper håret och huden att må så bra som möjligt, till välgörande oljor och deodoranter som är snälla mot både huden och miljön hittar du här.
 • Smink – Sminket som säljs på Svensk Hälsokost är ekologiskt och snällt mot huden.
 • Sport och träning – Under sport och träning finns produkter för dig som tränar aktivt och vill öka prestationsförmågan. Sportdrycker, kreatin, aminosyror, proteiner och produkter för återhämtning samsas här. Men att maximera träningen handlar ju som bekant mer än näringsämnena vi får i oss. Därför säljer även Svensk Hälsokost accessoarer i form av hörlurar, träningskläder och skor. I sortimentet finns även tillbehör som hopprep, träningsmattor och fitnessbollar som bidrar till att göra träningen både roligare och mer effektiv.
 • Hem och hushåll – Ekologiska och miljövänliga städprodukter, baserade på naturliga ämnen hittar du här. De innehåller inte heller färgämnen eller syntetiska dofter, och passar därför även bättre för allergiker.

Dessutom finns kategorin Nyheter, där du hittar allt nytt som tillkommit i sortimentet under den senaste sextiodagarsperioden.

Inspirerande artiklar

Svensk hälsokost säljer inte bara produkter som bidrar till en hälsosammare kropp och livsstil. De vill även erbjuda sina kunder att i kombination med produkterna kunna ta del av läsmaterial som behandlar allt som har med hälsa att göra.

Texterna informerar och peppar till en hälsosammare livsstil, och presenteras i underkategorierna:

 • Kost & kosttillskott  – För den som mer ingående vill lära sig om olika näringsämnen och hur de påverkar kroppen finns här mycket matnyttig information. Exempel på artiklar är ”5 skäl att äta D-vitamin”, ”Allt du vill veta om Omega-3” samt ”Kryddors hälsoeffekter på kroppen”.
 • Träning & målsättning – Träningstips och inspirerande artiklar om hur du håller motivationen på topp. Artiklarna behandlar olika träningsformer för olika ändamål, exempelvis ”Träna för fettförbränning”, ”Yoga för nybörjare” och ”Bättre rörlighet”.
 • Recept  – Recept på allt från middagsmat, till frukost, bakverk och hälsoshots, som alla har gemensamt att de är näringsrika och hälsosamma. Här hittar du exempelvis recept på en god vegetarisk lasagne, aubergine med linsröra och glutenfria chokladmuffins med dadlar.
 • Hudvård & skönhet – Guider och tips på hur du håller din hud och ditt hår hälsosamt. Här hittar du förutom ingående artiklar om de näringsämnen som huden behöver för att må bra, även tips på hur du kan tillverka body butter eller kroppsolja.
 • Naturliga oljor – Oljor gör underverk för huden och välbefinnandet. Här får du tips på hur du kan tillverka din egen body scrub, fotkräm eller ditt eget cerat för läpparna. Förslagen är alltid baserade på naturliga ingredienser.

Kampanjer och bonusmedlemskap

I webbutiken hos Svensk Hälsokost visas alltid också aktuella kampanjer, där produkter ur sortimentet erbjuds till rabatterade priser.

 

Aktuella erbjudande från Svenskt Hälsokost

 

Varje månad samlas produkter inom alla kategorier som säljs till rabatterade priser. Det kan vara allt från hälsokost till kläder. Det finns även en särskild utförsäljningskategori där produkter som utgår ur sortimentet säljs till ett mycket rabatterat pris.

Som medlem i kundklubben får du exklusiva erbjudanden och information om kampanjer. Genom att bli medlem får du regelbundna nyhetsbrev, särskilda medlemspriser och poäng på köp.

Bonusmedlemskapet fungerar så här:

 1. För varje vara som du som bonusmedlem handlar får du poäng.
 2. Det finns fyra ersättningsnivåer, nämligen brons, silver, guld och platina, och du klättrar uppåt för varje krona du spenderar i webbutiken.
 3. Poängen räknas ihop på årsbasis och dina intjänade poäng kan sedan bytas in mot presentkort eller erbjudanden i poängbutiken.
 4. Som medlem i kundklubben får du även nyhetsbrev två gånger per vecka, med särskilda erbjudanden.

Fri frakt över 100 kronor och fri retur

Hos Svensk Hälsokost betalar du lätt och smidigt med bank- och kreditkort eller direktbetalning. Du kan också betala genom postförskott, eller faktura genom Klarna.

Beställningar som görs innan klockan 16 skickas samma dag, och för beställningar över 100 kronor ingår fraktkostnaden. Normal leveranstid är mellan 0 till 3 vardagar, med möjligen något längre leveranstid till Norrland och Gotland.

Öppet köp gäller i 14 dagar och du returnerar varorna utan att behöva betala fraktkostnaden.

 

Klicka för aktuella erbjudande från Svensk Hälsokost

Frågor och svar om Svensk Hälsokost

Vad är Svensk Hälsokost?

Svensk Hälsokost är en hemsida som säljer hälsokost, kosttillskott, hud- och hårvård, kroppsvård, produkter till hemmet och tillbehör till träning. de har ett fokus på ekologiska produkter som är gynnsamma för kroppen och hälsan.

Vad har Svensk Hälsokost för aktuella erbjudanden?

i texten hittar du en länk till aktuella erbjudanden hos Svensk Hälsokost just nu. Hitta kampanjpriser på kosttillskott, träningstillbehör, kroppsvård och annat som gynnar hälsan.

Vilka varumärken har Svensk Hälsokost?

Hitta produkter från Better You, Burt’s Sees, Alpha Plus och Holistic. Svensk Hälsokost säljer även produkter under det egna varumärket Healthwell och Healthwell Pure.

Vad har Svensk Hälsokost för produkter?

Kategorierna Hälsa, Viktminskning, Livsmedel Hud- och hårdvård, smink, sport och träning, och hem och hushåll hittas på Svensk Hälsokosts hemsida.

Är det säkert att beställa från Svensk Hälsokost?

Ja, Svensk Hälsokost är en pålitlig hemsida. De följer Livsmedelsverkets rekommendationer och alla produkter de säljer på hemsidan kontrolleras och är godkända.