Bodystore

bodystoreBodystore.com är verksamma inom hälsa och välmående.

I sin webbutik erbjuder ett stort sortiment av kvalitetsprodukter inom:

  • Hälsokost och naturliga livsmedel
  • Kosttillskott för ökad prestation vid träning
  • Träningskläder och träningsredskap
  • Ekologiska skönhetsprodukter
  • Hem- och hushållsprodukter

På Bodystores hemsida hittar du förutom hälsosamma och ekologiska produkter även inspirerande blogginlägg inom hälsa, skönhet och kost.

Klicka för aktuella erbjudande från Bodystore

Hälsa, ekologiska produkter och inspiration

Bodystore vill inte bara vara en återförsäljare av hälsokost, utan vill mer aktivt bidra till hälsosammare liv för sina kunder. I det konceptet ingår att erbjuda så naturliga produkter som möjligt, som är noga utvalda för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp. Ett stort antal produkter är ekologiskt producerade och Bodystore har även arbetat fram ett koncept för en miljövänligare paketering av sina produkter.

Inspiration inom allt som har med hälsa och göra är också ett exempel på hur Bodystore vill erbjuda en helhetslösning inom hälsa för sina kunder. Genom artiklar och blogginlägg inom skönhet, hälsa, träning och mat erbjuder Bodystore ett mervärde för sina kunder.

Stort sortiment med välkända varumärken

Hälsa är ledordet, men under det ryms flera olika kategorier. Hos Bodystore hittar du livsmedel, hälsokost, kosttillskott, träningskläder, skönhetsprodukter och hushållsprodukter.

Många av produkterna är ekologiska, och några av varumärkena som säljs i butiken är Twinlab, Biodistra, Panda och Isostar.

Bodystore tar gärna emot tips, och om du som kund saknar en vara i sortimentet har de gjort det enkelt för dig att kontakta dem genom ett knapptryck på hemsidan, där du kan skriva ett mail om vilken vara du saknar i sortimentet.

Även fast sortimentet är enormt är det lätt att navigera sig på sidan, genom underkategorier. För veganer finns exempelvis en helt egen underkategori för alla produkter som är anpassade till en sådan livsstil.

Nyhetsbrev och kundrabatter

Som medlem i Bodystores kundklubb får du exklusiva erbjudanden och information om kampanjer. Genom att bli medlem får du regelbundna nyhetsbrev, särskilda medlemspriser och poäng på köp. Bonuspoängen kan du sedan använda för att få rabatt på köp.

I Bodystores webbutik finns det också en särskild rea-kategori, där du hittar produkter till nedsatta priser, året om. I webbutiken visas alltid också aktuella kampanjer, där produkter ur sortimentet erbjuds till rabatterade priser.

Fri frakt och fri retur

Hos Bodystore betalar du lätt och smidigt med de bank- eller kreditkort, postförskott, direktbetalning, faktura eller delbetalning Qliro.

Utöver det erbjuder Bodystore fri frakt, fria returer och prisgaranti på sina produkter. Prisgaranti innebär att om du skulle hitta samma produkt till lägre pris i en annan nätbutik så matchar Bodystore det billigare priset. Dessutom belönas du med en ”Finder’s fee” om du upptäcker en annan webbutik med samma vara till lägre pris.

Klicka för aktuella erbjudande från Bodystore

Frågor och svar om Bodystore

Har Bodystore butiker?

Nej, Bodystore har inga fysiska butiker. Hela deras utbud finns att hitta på deras hemsida. Hemsidan är länkad högre upp i texten.

Vad finns på Bodystore?

Bodystore säljer hälsokost, kosttillskott, naturliga livsmedel, skönhetsprodukter och produkter för hälsa och träning. De har ett brett utbud med fokus på allt inom hälsa och välmående.

Vad har Bodystore för leveransalternativ?

Bodystore har flera olika leveransalternativ. Få hem dina varor med hemleverans, till ett postombud eller till en förvaringsbox. Vilka leveransalternativ som finns tillgängliga för dig beror på var du bor.

Hur kontaktar jag Bodystore?

Kontakta Bodystore via chatt, mejl eller telefon. Mejla till kontakt@bodystore.com, ring till 010-138 81 88 på vardagar mellan 09 och 18 eller kontakta Bodystore via chatten på deras hemsida.

Vad har Bodystore för erbjudanden?

Via länken i texten kan du se alla de senaste erbjudandena från Bodystore. Fynda kosttillskott, livsmedel, träningskläder och mycket mer.